Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται και να καλέσουμε όλους όσους δεν μας γνωρίζουν να μας δώσουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η EL MARE είναι μια εταιρεία που ασχολείται με πωλήσεις και service ηλεκτρονικών συσκευών θαλάσσης.Ιδρύθηκε από τον κο Μελισσουργάκη Μενέλαο, πριν 35 χρόνια με κύριο στόχο την ποιοτική αλλά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση επαγγελματικών αλλά και ερασιτεχνικών σκαφών.Η σχέση με του πελάτες μας ξεκινά από την φάση της επιλογής του κατάλληλου προϊόντος και συνεχίζεται με ολοκληρωμένη τεχνική κάλυψη μετά την πώληση.

Σε αυτή τη διαδικασία είναι ζωτικός ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού μας το οποίο με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την αφοσίωση του στο αντικείμενο καθοδηγεί και υποστηρίζει τον πελάτη με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ100%
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ100%
ΕΜΠΕΙΡΙΑ100%
Ανθρωπινο δυναμικο100%

ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ

Ο στόχος της εταιρίας μας είναι να κρατήσουμε υψηλά τον πήχη της ποιότητας για τους συνεργάτες μας.

> Η εταιρία μας για περισσότερα από 40 χρόνια είναι πάντοτε στο χώρο των ναυτικών εξελίξεων εισάγωντας τεχνολογίες αιχμής στην ελληνική αγορά

> Έχουμε λάβει μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς και έχουμε εξοπλίσει μεγάλο μέρος του επαγγελματικόυ στόλου με τα προϊόντα μας.

> Η δέσμευσή μας είναι πως θα παραμένουμε πάντοτε πρωτοπόροι και θα προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα που με σεβασμό και προσήλωση στον κόσμο της ναυσιπλοΐας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Αξιοπιστια και υπευθυνοτητα

Σε ένα ταχύρυθμα εναλλασσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον, ο ιδιώτης ή ο επαγγελματίας που αναζητά την εξασφάλισή του με τον βέλτιστο τρόπο απευθύνετε σε εμάς για εξατομικευμένες λύσεις μέσα στο αχανές τοπίο των προσφερόμενων προϊόντων της ναυτιλιακής αγοράς.

Προσωποποιημενες και ολοκληρωμενες υπηρεσιες

Η El Mare παρέχει σε ιδιώτες, επαγγελματίες και οργανισμούς προϊόντα και υπηρεσίες αυστηρά εναρμονισμένα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

Προσηλωση στην εξυπηρετηση των πελατων μας

Θεωρούμε τους εαυτούς μας στρατηγικούς συνεργάτες και όχι απλούς μεταπωλητές ναυτιλιακού εξοπλισμού. Τα στελέχη και οι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή: ακούνε προσεκτικά τις ανάγκες σας, προτείνουν το καταλληλότερο εξοπλισμό και βρίσκονται στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ανθρωπινο δυναμικό

Στην El Mare πιστεύουμε πως το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο κινητήριος παράγων και ο σημαντικότερος μοχλός της ανάπτυξης και της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μας. Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με στελέχη που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και τις καινοτόμες ιδέες τους και κατανοούν τις ανάγκες, τους κινδύνους και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Όλοι μας οι τεχνικοί επιμορφώνονται και μετεκπαιδεύονται συνεχώς σε νέα προϊόντα, και ξεχωρίζουν για τη γνώση και τον επαγγελματισμό τους.

0
Σημεία Εξυπηρέτησης
0
Συνεργατες
0
Προϊόντα καταλόγου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μπουμπουλίνας 1 & Προύσης
18755 Κερατσίνι

210 4002538

sales@elmare.gr

ΚΟΡΩΠΙ - ΒΑΡΗ

Λ.Βάρης-Κορωπίου 331
166 72 (πλησίον LIDL)

694 6463875

sales@elmare.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 56
55 535 Θεσσαλονίκη

2314 030686

sales@elmare.gr

UP